Ponuda eFLOTA

Volkswagen e-up!

eFlota : da

Volkswagen e-up!

Motor:                 Električno vozilo
EU norma:          –
Emisija CO2:       0 g/km (prosječno)
Snaga motora: 61 kW / 83 KS
Pogon:                 na prednje kotače
Mjenjač:             AG1-automatski mjenjač

Važnija oprema vozila: “maps + more dock” – sučelje za Smartphone s mogućnošću punjenja putem USB priključka, automatski klima uređaj Climatronic, LED dnevna svijetla, Radio s mogućnost spajanja mobilnih uređaja putem Bluetooth veze, Višenamjenska kamera (senzor), Kabel za punjenje za javne punionice.

Zainteresirani?

Ispunite i pošaljite upit

Posebna ponuda
*Cijena Poslovnog najma uključuje najam vozila na 48 mjeseci uz ukupno ugovorenu kilometražu od 60.000 km, s uključenim uslugama redovitog održavanja prema servisnom planu proizvodača, održavanja koje je posljedica redovitog trošenja i habanja vozila, nabavu i zamjenu dodatnih količina ljetnih i zimskih guma, uslugu skladištenja guma, osiguranje od autoodgovornosti s osiguranjem putnika, kasko osiguranje, tehnički pregled i registraciju, porez na cestovna motorna vozila, RTV pristojbu i uplatu posebne najmnine u iznosu 2.500,00 €. Plaćanje se vrši u valuti Hrvatska kuna (HRK), a iznosi iskazani u valuti Eur se preračunavaju u HRK prema prodajnom tečaju za Eur Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja računa. Iskazane cijene najmanine i posebne najamnine ne uključuju PDV.

Za dodatne informacije o ponudi molimo pošaljite upit ili kontaktirajte AUTOFLOTA odjel prodaje na tel. 01/5532 204. Ne odgovaramo za nenamjerne pogreške u opisima vozila i cijeni, ali nastojimo biti što precizniji i točniji.

Fotografija automobila je simbolična.