Digitalizacija usluga – naša prednost za uspješniju komunikaciju s klijentima

  • test :

Ponosni smo na usluge koje smo s proteklom godinom još više unaprijedili, te tako napravili mnogo koraka naprijed. FLOTA team marljivo je i uporno radio na stvaranju inovativnog sadržaja pa je tako dostupnost fleet usluga postigla potpuno novu razinu. Razvili smo jedinstvenu platformu FLOTA konfigurator, uslugu e-FLOTA Poslovnog najma, te unaprijedili FLOTA digitalne alate. Naš rad prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora dodijelivši nam certifikat Izvorno hrvatsko, te Upravni odbor Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u RH primivši nas u članstvo svjetske mreže od 140 vanjskotrgovinskih komora i delegacija njemačkog gospodarstva u 92 zemlje.

“Ponosni smo na dodjelu znaka Izvorno hrvatsko Hrvatske gospodarske komore jer je ta dodjela rezultat vlastitih investicija u razvojno-istraživačke aktivnosti. U prvom redu to je razvoj softvera koji je donio novu vrijednost našim klijentima putem digitalnih usluga koje predstavljamo svojim klijentima i kojima im omogućujemo jednu novu vrijednost u upravljanju voznim parkom. “, kaže direktor prodaje Dubravko Tomašić.

I u ovoj godini naš fokus ostati će na razvoju digitalnih usluga te razvoju softwera i unapređenju komunikacije s klijentima. I dalje ćemo ulagati sve napore da maksimalno optimiziramo vozni park klijenata. Jer, zadovoljstvo klijenata, naša je najveća nagrada.