• Category : FLOTA usluge

Flotni menadžeri

Pravovremena dostupnost svih relevantnih informacija iz ugovora kao i informacija vezanih uz korištenje vozila (prijeđena kilometraža, odstupanja od ugovorene kilometraže, prijedlog rotacije vozila iz flote i dr.) pomažu u učinkovitom upravljanju voznim parkom naših klijenata.

Narudžba vozila na servis kao i zahtjev za korištenje drugih ugovorenih usluga sastavni je dio paketa digitalnih usluga namijenjenih flotnim menadžerima. Flotni menadžeri mogu upravljati flotom na temelju dostupnih podataka i tako unaprijediti učinkovitost svakog vozila, pozitivno djelovati na vozača u pogledu racionalnosti upravljanja vozilom, te unaprijediti ukupnost organizacije voznog parka.

Vozači

Kako bi vozačima kao korisnicima proizvoda flotni menadžment i poslovni najam osigurali komfor i kontinuitet dostupnosti korištenja ugovorenih usluga, razvili smo mobilnu FLOTA aplikaciju dostupnu za mobilne uređaje s Android i iOS operativnim sustavom. Putem aplikacije korisnici vozila mogu zatražiti termin korištenja usluga servisiranja vozila, zamjene guma, popravka vozila, te u slučaju kvara ili nezgode zatražiti uslugu 24/7 FLOTA asistencije i to sve putem dvosmjerne komunikacije sa FLOTA servisnim savjetnikom.

Kontakt

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo Vas da ispunite formu ili pošaljete direktan upit.

Kontakt